We hebben ook meegedaan met de danslessen. Alle dagen op zee was er van 13:30 tot 14:30 uur dansles. Quick step, Cha cha cha, Rumba, Samba, Weense wals, Engelse wals, Foxtrot, Marenge. Aan het einde van de reis was er een dance contest. We hebben geen prijs gewonnen. Dat zegt genoeg, toch?

Je begrijpt als je de foto's ziet: hier was ook geen prijs voor te bedenken! Rugnummer 7: mijn geluksnummer!

Maar ook hebben we ons in de fitnessruimte in het zweet gewerkt. Na afloop kon je daar ook douchen en/of in de sauna. Prima voorzieningen en tijdens de work-out kon je naar buiten kijken over de blauwe oceaan!

 

Volgende pagina

 

 

Cruise 2008. Middellandse Zee en Zwarte Zee 2.

De eerste haven na vertrek was Málaga. Van Málaga hebben we weinig gezien, want we hadden een excursie naar Mijas. Een oud, middeleeuws (?) dorpje met en in de rotsen uitgehakte kapel, souvenirwinkeltjes en een prachtig uitzicht over de vallei. Een hoefsmid was bij een ezel een hoefijzer aan het vervangen. Mijas ligt in de bergen tussen Fuengirola en Torremolinos, ten zuidwesten van Málaga. We hebben op het dorpsplein cappuccino gedronken. Mijn nieuwe NIKON camera schoot los uit de band om m'n nek en viel op de grond! Maar zoals je uit deze foto's en ook op de andere pagina's kan zien: hij werkt nog goed.

Het was een mooie dag en 's-middags waren we op tijd terug voor de lunch op het pooldeck.

Aan het einde van de middag: trossen los en op weg naar Messina, Sicilië. Daar gaan we de Etna bezoeken.

Vorige pagina